Speciaal voor onze nieuwe

en bestaande klanten!

A4 Eetbaar Papier
€49,90
€ 39,90

Fondant / Icing Sheets (A4 x 20 vel)

+ Frosty Sheets (A4 x 20 vel)

40 vel eetbaar papier in A4 formaat voor een speciale duo-pack prijs. Bevat 20 vel A4 premium fondant sheets en 20 vel A4 icing sheets. Nu met 50% korting op de frosty sheets (van €19,95 voor €9,95),

Losse cartridges voor één prijs

Alle losse cartridges hebben vanaf nu één en dezelfde prijs. De dikke zwarte is dus niet meer duurder, en ook een set geeft geen extra voordeel. Zo kun je jouw voorraad rechttrekken. Mocht je bijvoorbeeld een extra rode cartridge nodig hebben, kun je deze los bijbestellen.

Tips:

  • Tip 1: Ter voorkoming van verstoppingen in de printer adviseren we om minimaal eens in de 14 dagen te printen. Dit kan eventueel ook op normaal papier. We adviseren je om het dieptereinigingsprogramma te gebruiken als je toch problemen ervaart.
  • Tip 2: Voor de mooiste foto's/afbeeldingen print je in de kwaliteitsstand "fijn" of "hoog". Selecteer voor je papier "Dik papier". De printer kan dan de beste instellingen gebruiken en de beste afdrukken geven.
  • Tip 3: Laat de printer altijd op standby staan en aan de stroom. Zet de printer nooit helemaal uit, zodat de printer eventueel zelf kan reinigen als de printer te weinig gebruikt wordt.