Wil je een Foodprinter kopen?

Bekijk hier wat de beste keuze is voor jou!

XL formaat

XL-Cartridges

Altijd met de printer meegeleverd
Gratis Verzendkosten

Gratis Verzendkosten!

Verzendkosten bij bestelling van een printer altijd gratis!
TS 705 Printer

Foodprinter Canon TS 705

    • XL-eetbare inkt cartridges met extra inhoud!
    • Nieuwste printer, met nieuwste software
    • Doorvoer via de bovenkant, geen vast lopend papier
    • Geschikt voor dikke vellen
  • Ook te gebruiken zonder pc of laptop 
  • Rechtstreeks printen via je mobieltje of tablet via een app
€ 189,95

Meer weten over de TS705?

FAQ Foodprinters

Zijn de foodprinter draadloos?

Ja, alle foodprinters zijn draadloos aan te sluiten.

Worden de cartridges meegeleverd?

Ja, omdat we graag willen dat onze klanten direct aan de slag kunnen leveren we alle foodprinters met XL-cartridges.

Wordt het eetbaar papier meegeleverd?

Nee, de foodprinters op deze pagina worden zonder frosty sheets geleverd. De smaken en de toepassing van eetbaar papier kunnen verschillen. We raden je aan om hier zelf een keuze in te maken.

Ik heb er vandaag nog een nodig! Wat nu?

Geen nood! Je kunt foodprinters en eetbare inkt bij onze winkel komen ophalen. Je kunt ons bellen op +316-18882718. We maken dan een afspraak.

Foodprinter kopen

De mooiste, prachtigste en haarscherpe prints en foto afbeeldingen print je met de nieuwste generatie TS 705 Foodprinter. Natuurlijk ook geschikt voor het printen van teksten en logos op onze dikkere Fondant A4 vellen.     

Een foodprinter biedt de uitkomst. Je hebt zelf alles in de hand.  Met een foodprinter kun je jouw gewenste foto of afbeeldingen printen op de dikkere A4 Fondant Sheets maar ook de dunnere Icing eetbaar papier vellen. Er zitten 20 vel in een goed afsluitbare folieverpakking. De printer werkt perfect samen met XXL cartridges van de eetbare inkt serie 580/581. Gebruik GEEN gewone inkt in de foodprinter, hier kunnen jouw klanten ziek van worden.

De Canon TS foodprinter kun je op de gebruikelijke manier aansluiten op je laptop of computer. Maar ook rechtstreeks printen vanaf je Tablet of Mobieltje is mogelijk. Tevens kan je de printer aansluiten op een bekabeld netwerk via netwerk kabel.

Deze nieuwere generatie printer is uiterst gebruiksvriendelijk en compact qua maatvoering. De Fondant en of Icing afdruk sheets kunt u via de bovenlader ingang probleemloos invoeren. Het eetbaar papier hoeft als het ware alleen maar relaxt naar beneden te "glijden" en wordt aan de voorkant van de printer opgevangen in de opvangbak.

De dikkere Fondant vellen zijn ideaal om te kunnen bijsnijden zodat de afbeelding precies op een taart past. Natuurlijk kun je ook meerdere kleine afbeeldingen of logos printen om gebakjes, muffins of koekjes mee te versieren. Met een uitsteek steker is dit zo gebeurd. Verjaardags kinderen en ouders vinden het geweldig om een taart te krijgen met hun foto erop, bijvoorbeeld voor hun verjaardag of bij het behalen van een diploma. Ook voor zakelijke doeleinden brengt deze printer zijn geld op, bijvoorbeeld voor het decoreren van gebakjes met een bedrijfslogo. Nieuw is de trend om op feestjes en partijen cocktail glazen te serveren met edible toppers erop, ook dit kun je met foodprinters doen.


Levertijd

Ben je op zoek naar een foodprinter?  Zoek niet verder! Wij hebben altijd ruime voorraad printers klaar staan. Daarbij geldt dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankopen in huis zijn. Doordeweeks maandag tot en met vrijdag  voor 17:15 uur op werkdagen besteld de volgende dag geleverd via DHL in Nederland. Voor onze klanten uit België gemiddeld 1 dag extra

Je kunt dan op korte termijn aan de slag met het printen van de mooiste foto's op eetbaar papier.

 

Helpdesk:

U kunt ons dagelijks bellen op nummer: +316 - 18 88 27 18 van 10:00 uur tot 18:00 uur (uitgezonderd zondag) voor al uw vragen zoals aansluiten, problemen met printen en of printkop verstoppingen. Bekijk meer op onze contact pagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down