Set Canon 580/581 Eetbare Inkt 

De beste kwaliteit eetbare inkt voor jouw printer.

Altijd bereikbaar

Bereikbaar voor vragen, opmerkingen via telefoon of mail.

Gratis Verzendkosten

In Nederland zijn de verzendkosten voor ons, voor België rekenen wij wel verzendkosten.

XL Capaciteit

Extra hoge capaciteit cartridges met meer inhoud!

Is jouw eetbare inkt snel op?

Het is een probleem wat we vaker via onze klanten hoorden. De cartridges waren snel leeg en dat begon erg veel geld te kosten.


Wij vullen de eetbare inkt cartridges voor je printer zelf. Dat levert betere kwaliteit afdrukken op en ook een vollere cartridge met meer inkt. En we kunnen ze daardoor ook voor een betere prijs aanbieden, waardoor het printen nog goedkoper wordt!

Maar dat is niet alles: Zo zorgen we er ook voor dat de inkt van de edible ink cartridges altijd lang houdbaar is, en dat je de cartridges dus niet weg hoeft te gooien voordat ze leeg zijn. Zo maak je dus optimaal gebruik van je inkt.

Alle cartridges die wij leveren zijn van XL-formaat, en bevatten 23 mL zwart en 12 mL voor de eetbare inkt kleuren blauw, rood, geel en foto zwart. De inkt werkt goed in de bekende Canon TS705 Foodprinter.

Scherpe afdrukken en mooie kleuren

Met onze eetbare inkt cartridges print je mooie, scherpe afdrukken met een goed contrast. In combinatie met fondant of icing papier krijg je het beste resultaat van jouw eetbare inkt in je printer.

Gebruik je de Canon TS 705 foodprinter? Druk je afbeelding dan altijd af op foto kwaliteit, Dan worden de kleuren nog mooier en scherper op het papier.

Ontdek onze kwaliteit

  

Zakelijke leverancier

Wij leveren ook aan zakelijke klanten, zoals bakkers of taartshops. Door hun feedback en ervaring leren wij hoe we onze producten kunnen verbeteren.

Eetbare Inkt Expert

Heeft u problemen of een vraag? U kunt bij ons altijd terecht voor deskundig advies en hulp via de mail of telefoon. 

Vullen naar vraag

Wij vullen de cartridges naar de vraag. Zo voorkomen we dat de inkt lang blijft liggen en zorgen we altijd voor verse inkt.
€ 79,95
€ 69,95

Eetbare Inkt Canon Set 580/581 XL

  • Gebruik je een printer geschikt voor de Canon 580 serie, zoals de TS 705 foodprinter?
  • Wil je dat je cartridges lang mee gaan en veel inhoud hebben?
  • Wil je hoge kwaliteit afdrukken?
  • Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar je terecht kan met problemen?
Dan is dit de eetbare inkt die jij nodig hebt. Je profiteert van meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van inkt, zodat we jou de hoogste kwaliteit kunnen bieden.