Eetbaar printen met de producten van Eetbare inkt
28 december 2022 

Eetbaar printen met de producten van Eetbare inkt

Wij van Eetbareinkt.nl hebben ruime ervaring en zijn hierdoor betrouwbaar en professioneel. Wanneer er vragen zijn over hoe een eetbaar printen door middel van eetbare inkt, eetbaar papier en een foodprinter werkt, dan kunnen wij deze goed beantwoorden! Wist je dat eetbaar printen ook foodprinting of edible cake printing wordt genoemd? Eetbare prints worden gebruikt voor het decoreren van gebak zoals taarten en cupcakes, koekjes, bonbons en dus chocolade. Creëer jouw eigen creatie, vanaf nu kun je voor ieder thema eetbaar printen. Het bedrijfslogo op een taart of gebakje voor een jubileumjaar te vieren tijdens de receptie. Wat dacht je van foodprinting voor een kinderfeestje thuis? Ieder kind vindt het geweldig om een verjaardagstaart te hebben met zijn eigen foto erop of om zelf cupcakes te bakken met zijn of haar zelf gekozen ontwerp!

Verschillende soorten eetbaar print papier

Eetbaar papier is voor vele nog onbekend om hiermee zelf thuis aan de slag te gaan. Het standaard fondant, het vloeibare glazuur en de gezellige bak strooisels zijn meer bekend bij iedereen. Bij Eetbare Inkt zijn verschillende soorten eetbaar papier verkrijgbaar. Wij bieden de volgende soorten aan:

Eetbare inkt en de foodprinter

De eetbare inkt is veilig en eetbaar (logisch) en wordt gebruikt in combinatie met een foodprinter. Deze foodprinter en de eetbare inkt zijn beide uiteraard verkrijgbaar bij Eetbare Inkt. De eetbare inkt cartridges en het eetbaar papier zijn los te verkrijgen op onze website, omdat de smaken en toepassing van eetbaar papier kan verschillen. Wij adviseren om zelf een keuze te maken naar voorkeur.

Online eetbare print producten bestellen?

Wij kunnen je volledig voorzien om de mooiste eetbare prints te maken. Van Canon foodprinters tot eetbare inkt cartridge en het eetbare papier. Dagelijks staan we voor je klaar voor vragen zoals problemen met foodprinten, de foodprinter aansluiten of een verstopping in de foodprinter op te lossen.

Over de schrijver
Willem heeft al vele jaren ervaring op het gebied van webshops. Hij specialiseert zich in eetbare inkt en stroopwafelproducten.
Reactie plaatsen