Eetbare print is de nieuwste topping
25 november 2022 

Eetbare print is de nieuwste topping

Eetbare print is de nieuwste topping op jouw taart en cupcakes

Ben jij een echte thuisbakker en dus gek op taarten, cupcakes, bonbons en eigenlijk alle zoetigheden die er maar bestaan? Jouw overheerlijke thuis bakcreaties worden vast al prachtig bekleed met verschillende toppings. De bekende toppings voor het bekleden van de cupcakes en taarten zijn 

  • Botercrème 
  • Fondant 
  • Marsepein 
  • Slagroom 
  • Fruit 
  • Decoratieballetjes / Decoratie mix

Eetbare print als topping

Natuurlijk zijn alle zelfgemaakte taarten en cupcakes prachtig, de moeite die je als thuisbakker steekt in de zelfgemaakte vormpjes van marsepein en het super strak smeren van de botercrème is al een kunst op zich! Ben je bereid voor wat nieuws, wil je nog meer kunnen afwisselen van topping op de taart en gebakjes? Kies dan voor een Foodprinter met eetbare inkt. Er ontstaat een eetbare print wat afgedrukt kan worden op twee soorten eetbaar papier: fondant Icing sheets en Frosty sheets

Thema eetbare print

Ben je een thuisbakker en wellicht werk je ook al met bestellingen, maar kosten de themagebakjes soms erg veel tijd? Logisch als je dat met de hand moet doen.. Helemaal om om een foodprinter aan te schaffen en klaar om eetbare prints te maken? Vanaf nu maak je de mooiste thema cupcakes en thema taarten met eetbare print! De meest populaire thema taarten en cupcakes van 2022 zijn wel de thema’s: Unicorn, Frozen, Paw Patrol, Cars en nog meer verschillende Disney-karakters.

Dankzij een foodprinter thuis ontwerp je nu zelf een eetbare print. Wat dacht je van een verkeersbord voor een Abraham of Sarah? Een voetbal-logo of een hele dierentuin? Taarten en cupcakes bekleden is nog nooit zo makkelijk, maar tegelijk ook super mooi geweest!

Foodprinter en Eetbare Inkt online bestellen?

Hoge kwaliteit cartridge voor de eetbare inkt printers kopen doe je bij Eetbare inkt. De kleuren eetbare inkt dat wij in ons assortiment hebben zijn zwart, photo zwart, cyaan, magenta en gele eetbare inkt. Vanaf nu creëer jij de mooiste eetbare prints! Voor vragen / advies kun je altijd contact met ons opnemen via 0618882718 of info@eetbareinkt.nl.

Over de schrijver
Willem heeft al vele jaren ervaring op het gebied van webshops. Hij specialiseert zich in eetbare inkt en stroopwafelproducten.
Reactie plaatsen