De perfecte foodprinter!

Bestel de Canon Pixma IX6850 foodprinter voor maar €275,-

Canon Pixma IX6850 A3 Foodprinter
17 jaar

ervaring met printers

1.000+

tevreden klanten

wifi

Draadloos

Binnen je huis of bedrijf kan je overal vandaan printen.

Nieuwste Model Icon

Nieuwste Model

Profiteer van geupdate software en een gebruiksvriendelijke ervaring.

XL Cartridges Icon

XL-cartridges

XL-cartridges passen ook in deze printer voor goedkoop gebruik.

De voordelen van de Canon IX6850 Printer

Canon IX6850 printer

A3 Foodprinter

De Canon Pixma IX 6850 Foodprinter is een grote printer, die geschikt is voor het gebruik van A3 eetbaar papier. Deze A3 Fondant sheets kun je eenvoudig bij ons bestellen. Deze grote vellen eetbaar papier zijn ideaal om te gebruiken met deze foodprinter. Print je bijvoorbeeld kleine logo's die je daarna uitknipt en op cupcakes gebruikt? Dan is deze printer ideaal. Je kunt 4x meer in één keer printen t.o.v. klassieke foodprinters.


Canon Pixma IX6850 A3 Foodprinter

XL Cartridges

Deze printer is geschikt voor het gebruik van XL-cartridges. De eerste keer zit er geen inkt in deze printer. Zo kun je eerst nog je oude cartridges gebruiken. Check wel of je oude cartridges nog werken. Heb je bijvoorbeeld een IP7250 gehad? Dan werken je oude cartridges ook met deze printer.

Heb je ook gelijk nieuwe cartridges nodig? De juiste cartridges zijn te vinden op dezelfde pagina als de printer.

Canon IX 6850 Foodprinter Dichte Klep

Draadloos Printen

Met deze printer kun je draadloos printen, overal vandaan in jouw netwerk. Je verbindt de printer via Wi-Fi aan jouw netwerk thuis of op het werk en je kunt direct draadloos foto afdrukken maken. Natuurlijk werkt de ouderwetse kabel ook nog, maar als je flexibel wilt zijn dan kan dat met deze foodprinter!


Je kunt de printer aansluiten via de meegeleverde drivers, op via de WPS knop op je router. Lukt het niet? Bel ons, we kunnen je altijd telefonisch assisteren.

Canon IX6850 Foodprinter Bovenlade

Minder vastlopend papier

Bij vorige foodprinters was een veelvoorkomend probleem vastlopend papier. Frosty sheets (eetbaar papier) zijn vaak dikker en moest in de oude foodprinters in een scherpe bocht getrokken worden. Daardoor ging de printer snel kapot, of liep de printer vast en was je veel geld kwijt aan eetbaar papier. Bij deze TS705 foodprinter wordt het papier via een bovenlade doorgevoerd. Daardoor "zakt" het papier als het ware al door de printer heen en heb je minder vastlopend papier.

Overtuigd? Bestel 'm hier:

Inkt nodig?

Heb je extra of nieuwe inkt nodig voor de IX 6850? In deze printer past de serie 550/551 cartridges.

Je kunt deze cartridges ook gewoon bij ons bestellen, nu voor maar €49,95.