De perfecte foodprinter!

Bestel de Canon Pixma TS705A foodprinter voor maar €99,95

TS 705 Printer

17 jaar

ervaring met printers

1.000+

tevreden klanten

wifi

Draadloos

Binnen je huis of bedrijf kan je overal vandaan printen.

Nieuwste Model Icon

Nieuwste Model

Profiteer van geupdate software en een gebruiksvriendelijke ervaring.

XL Cartridges Icon

XL-set compatible

Geschikt voor XL-cartridge sets, of losse cartridges.

De voordelen van de Canon TS 705A Printer

TS 705 Printer

XL Cartridges

Bij deze printer kun je gebruik maken van Eetbare 580/581 XL cartridges mee. Wij vinden dat je efficiënt aan het werk moet kunnen en daarom passen er geen half gevulde cartridges, maar XL eetbare inkt cartridges. De inkt is bij eetbareinkt.nl altijd vers en de kleuren scherp en duidelijk.

Pixma TS 705

Draadloos Printen

Met deze printer kun je draadloos printen, overal vandaan in jouw netwerk. Je verbindt de printer via Wi-Fi aan jouw netwerk thuis of op het werk en je kunt direct draadloos foto afdrukken maken. Natuurlijk werkt de ouderwetse kabel ook nog, maar als je flexibel wilt zijn dan kan dat met deze foodprinter!


Je kunt de printer aansluiten via de meegeleverde drivers, op via de WPS knop op je router. Lukt het niet? Bel ons, we kunnen je altijd telefonisch assisteren.

TS 705 Printer

Minder vastlopend papier

Bij vorige foodprinters was een veelvoorkomend probleem vastlopend papier. Frosty sheets (eetbaar papier) zijn vaak dikker en moest in de oude foodprinters in een scherpe bocht getrokken worden. Daardoor ging de printer snel kapot, of liep de printer vast en was je veel geld kwijt aan eetbaar papier. Bij deze TS705A foodprinter wordt het papier via een bovenlade doorgevoerd. Daardoor "zakt" het papier als het ware al door de printer heen en heb je minder vastlopend papier.

Overtuigd? Bestel 'm hier:

Review

Ben hier terecht gekomen ivm een foodprinter. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat punt 1 deze op voorraad was. punt 2 ik hem op kon halen. Er bleek een starterspakket in de aanbieding te zijn dus kon gelijk aan de gang ermee. Kreeg een hele goede uitleg over het wel en niet van de printer en kreeg keurig een uitdraai mee hoe de printer precies in te stellen. Er werd me nog het eea uitgelegd over printers in het algemeen. Straalt naar mijn idee uit dat men daar weet waar ze over praten. Ben zeer goed geholpen en kom zeker terug om nieuwe inkt/printer te bestellen.


- Ed


Canon 580-581 Eetbare Inkt Set Cartridges

Inkt nodig?

Heb je extra of nieuwe inkt nodig voor de TS 705A? In deze printer past de serie 580/581 cartridges.

Je kunt deze cartridges ook gewoon bij ons bestellen, nu voor maar €69,95.