Bonbons met logo maken

Op zoek naar een klein gebaar, een klein geschenk wanneer je op visite gaat? Bonbons zijn vrijwel altijd een goed idee. Ze zien er leuk uit, zijn verkrijgbaar in verschillende varianten waardoor bijna iedereen er wel wat van lust. Ben jij een echte thuisbakker en ga je aan de slag met zelf bonbons maken? Bonbons maken wordt nog leuker wanneer je bonbons met foto’s kunt creëren.

Bonbons bedrukken met chocolade prints

Voorzie de transfer sheets voor chocolade print van een foto, logo of tekst door middel van een foodprinter. De transferfolies zijn gemaakt met echte cacaoboter, waardoor ze geen chemische smaakje geven aan de bonbons, maar juist de chocolade bonbons nog lekkerder maken!

Bonbons met logo als relatiegeschenk

Creëer zelf de mooiste gepersonaliseerde bonbons met één van de Canon foodprinters van Eetbare Inkt. Hoe leuk zou het zijn wanneer een bedrijf het personeel kan bedanken door middel van bonbons met logo of dat de zakenpartners kunnen worden bedankt dankzij dit gepersonaliseerde chocolade geschenk met logo.

Wat zijn transfer sheets?

Transfer sheets worden ook wel transferfolies, chocoprint sheets of choco sheets genoemd. De choco sheets zijn zoals eerder benoemd gemaakt met cacaoboter, waardoor de eetbare print een lichtzoete chocoladesmaak bevat. De choco sheets print je met een foodprinter en is perfect voor het decoreren van bonbons, cupcakes en taarten. De eetbare print zoals foto’s/afbeeldingen en teksten worden haarscherp geprint. De transfer choco sheets zijn verpakt per 25 vellen in A4-formaat (210 × 297 mm). Zo kun je met 1 vel choco sheets al aardig wat bonbons met logo voorzien.

Online choco sheets kopen bij Eetbare Inkt?

Ben jij een thuisbakker en krijg je al helemaal zin om aan de slag te gaan met de choco sheets? Let dan nog even op de volgende punten om de chocolade transfer zo goed mogelijk te bewaren:

  • Choco sheets op een droge en koele plaats bewaren (15-20 °C)
  • Choco sheets zijn 12 maanden houdbaar (vanaf productiedatum)
  • Choco sheets tegen direct zonlicht beschermen

    Naast chocosheets hebben we bij Eetbare Inkt ook Icing sheets, fondant sheets, dikke Frosty sheets en ouwelpapier. Ook is de chocosheets voordeelbox te verkrijgen. Neem snel een kijkje op de website en je kunt zo aan de slag om de leukste eetbare prints te maken voor op je bonbons of andere zoete creaties!
Over de schrijver
Willem heeft al vele jaren ervaring op het gebied van webshops. Hij specialiseert zich in eetbare inkt en stroopwafelproducten.
Reactie plaatsen