Personaliseer je gebak met eetbare inkt: creatieve ideeën en tips
06 mei 2023 

Personaliseer je gebak met eetbare inkt: creatieve ideeën en tips

Hier zijn wat creatieve manieren om eetbare inkt te gebruiken bij het decoreren van taarten en andere lekkernijen:

  1. Foto-taart: Maak een taart met een eetbare foto erop geprint. Dit kan bijvoorbeeld een familiefoto, een foto van een bruidspaar of een bedrijfslogo zijn.
  2. Themataart: Met eetbare inkt kun je themataarten maken voor verjaardagen, feestdagen en andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een kersttaart met een print van een kerstboom erop.
  3. Cupcakes met foto's: Maak cupcakes met eetbare foto's erop geprint. Deze kunnen worden gebruikt voor een verjaardagsfeestje, als huwelijksbedankjes of als traktatie op kantoor.
  4. Kunst op taarten: Eetbare inkt kan worden gebruikt om kunst op taarten te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het printen van schilderijen van beroemde kunstenaars op taarten.
  5. Gedrukte tekst op taarten: Naast afbeeldingen kun je ook tekst printen op taarten met eetbare inkt. Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap zijn voor een verjaardag of jubileum.
  6. Logo-koekjes: Bedrijven kunnen hun logo's printen op koekjes met eetbare inkt als relatiegeschenk.
  7. Eetbare menukaart: Restaurants kunnen hun menu's op taarten printen met eetbare inkt voor een unieke presentatie.

Al deze ideeën kun je tot uitvoer brengen als je gebruik maakt van een foodprinter en eetbare inkt. Deze kun je beide bestellen bij eetbareinkt.nl.

Over de schrijver
Willem heeft al vele jaren ervaring op het gebied van webshops. Hij specialiseert zich in eetbare inkt en stroopwafelproducten.
Reactie plaatsen